ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑ - LADIES GYM HEALTH AND FITNESS CLUB

798
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/32-1445747163.jpg
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑ - LADIES GYM HEALTH AND FITNESS CLUB
Διεύθυνση: Αθηνών 193, Λαμία 351 00, Φθιωτιδας
Τηλέφωνο: 2231053434
Κινητό: 6973775548
Κατηγορίες:
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

LADIES GYM

HEALTH AND FITNESS CLUB

ΩΡΑΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ : 4-10ΜΜ KAI ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 4-9ΜΜ

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 6-9 ΜΜ

 

LADIES'GYM . . . ΕΔΩ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!!!

- Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 6-9 μ.μ.
- Γίνε και συ μέλος του LADIES'GYM τώρα και κάνε την διάφορα!

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα κατεξοχήν γυναίκειο άθλημα που με την πάροδο του χρόνου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Αυτό που κάνει την Ρυθμική ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα είναι το πλούσιο ασκησιολόγιο που χρησιμοποιείται τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά (ensemble) προγράμματα, καθώς επίσης και οι εντυπωσιακές χορογραφίες με κορδέλα, μπάλα, σχοινάκι, κορύνες και στεφάνι που αποτελούν τα βασικά όργανα του αθλήματος.

Στα πρώτα μαθήματα οι αθλήτριες διδάσκονται μουσικοκινητική αγωγή με στόχο την καλλιέργεια του ρυθμού και της έκφρασης. Ανάλογα με την ηλικία τους και τις φυσικές τους δεξιότητες κατατάσσονται σε αντίστοιχα τμήματα και μαθαίνουν μ'αυτόν τον τρόπο να λειτουργούν ομαδικά και να συνεργάζονται.

Επιπλέον η Ρυθμική Γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος για την εκγύμναση των κοριτσιών, καθώς βοηθάει στην αποφυγή μυοσκελετικών παθήσεων όπως είναι η λόρδωση, κύφωση και η σκολίωση, πετυχαίνοντας έτσι την σωστή στάση του σώματος.

Παράλληλα με τη Ρυθμική μιμούνται και σε άλλα είδη χορού όπως μοντέρνος χορός, hip hop καιlatin.

Άννα Ρούλια, Νατάσα Ρούλια Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

Το γυναικείο γυμναστήριο στην πόλη της Λαμίας!!!

Φυσική κατάσταση, ευεξία, κίνηση, ομορφιά, μυϊκή και σωματική ενδυνάμωση, σωματική και ψυχική υγεία είναι όλα θηλυκά! Το LADIES'GYM λοιπόν απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε γυναίκες κάθε ηλικίας και κορίτσια από 3 ετών και άνω, με βασικό στόχο όλα τα παραπάνω. Τα ατομικά ή ομαδικά γυναικεία προγράμματα είναι κατάλληλα για όλες τις γυναίκες αφού η μεγάλη ποικιλία των ασκήσεων, προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες ή τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει η κάθε γυναίκα.

Διδάσκονται PILATES, POWER YOGA,ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑZUMBA (ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης που συνδυάζει ασκήσεις αεροβικής γυμναστικής και λάτιν).

Το LADIES'GYM διαθέτει αίθουσα εξοπλισμένη με όργανα γυμναστικής που σας προσφέρουν εξατομικευμένη προπόνηση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες ώστε να έχετε άμεση βελτίωση.

Και για πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορούμε να σας προτείνουμε ένα ατομικό πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το βάρος σας ή να χάσετε τα περιττά κιλά.

Γίνε και συ μέλος του LADIES'GYM τώρα και κάνε την διάφορα!!!

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά στην οδό Αθηνών 197Β Νέα Άμπλιανη Λαμίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 22310-53434, 6973798659, 6973775548.

Publish modules to the "offcanvs" position.