ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

390
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4382/1001-1564666872.jpg
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Διεύθυνση: Αγίας Άννης 25, Αθήνα 122 41, Αττική
Τηλέφωνο: 2103423643
Κινητό: 6978194439
Email: info@nktransports.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

NK TRANSPORTS
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

H NK Transports αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, με ισχυρή επαγγελματική παρουσία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών στην Κέρκυρα και την Αθήνα.

Οι πελάτες και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς αυτούς αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα της NK Transports. Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας είναι οι μεταφορές και οι μετακομίσεις από και προς Κέρκυρα και Αθήνα σε ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα, έτσι ώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα ή έπιπλα να μεταβαίνουν από τόπο σε τόπο πλήρως άθικτα.

Πέραν των υπηρεσιών αυτών, η NK Transports έχει εμβαθύνει στην ψυχολογία του σύγχρονου ανθρώπου, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες, όπως τη συναρμολόγηση των επίπλων ή τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών κατά τη μετακόμιση, με απώτερο στόχο τη πλήρη διευκόλυνση των πελατών μας, τόσο σε επίπεδο χρόνου όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Πολύ συχνά οι άνθρωποι αναζητούν υπηρεσίες μεταφοράς στην καθημερινότητά τους. Η ΝΚ Transports μπορεί να αναλάβει με πλήρη υπευθυνότητα και αξιοπιστία τη μεταφορά εμπορευμάτων, αντικειμένων και οχημάτων από Αθήνα προς Κέρκυρα και αντιστρόφως, ενώ πραγματοποιούνται μεταφορές και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, από και προς το νησί της Κέρκυρας.

Στην εποχή των συνεχών μετακινήσεων, η ΝΚ Transports κάνει τη διαφορά, με την παροχή υπηρεσιών για την πραγματοποίηση μετακομίσεων. Μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλέστατη μεταφορά των επίπλων ή των ηλεκτρικών συσκευών σας οποιουδήποτε μεγέθους, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας από και προς Κέρκυρα και Αθήνα ή ακόμα κι εντός της πόλης της Κέρκυρας. Η ΝΚ Transports μπορεί να μετατρέψει τις μετακομίσεις σας στην Κέρκυρα σε μια ταχύτατη διαδικασία.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίας Άννης 25, Αθήνα - Βοτανικός, 11855, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2103423643
ΚΙΝ.  6978194439
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΣΠΥΡ. ΠΕΡΟΥΛΑΚΗ 12, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΗΛ.: 2661028465

 

ΦΩΤ-010819
010819-010822

Publish modules to the "offcanvs" position.