ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ L. CRANES - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

25
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8509/LOGOTHETIS_6980838361_GERANOI_SALAMINA14_1718007752.jpg
ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ L. CRANES - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
Διεύθυνση: Λεωφ. Ιπποκράτους 107, Σαλαμίνα 189 00, Αττικής
Τηλέφωνο: 6980838361
Κινητό: 6980838361
Email: lcranescorporation@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κατηγορίες:
ΓΕΡΑΝΟΙ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ L. CRANES 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των γερανών, η εταιρεία μας “Γερανοί Σαλαμίνος L. Cranes” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, μπορεί να αναλάβει μεταφορές και ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων και φορτίων στην Σαλαμίνα και σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εταιρεία με σύγχρονους γερανούς και καλαθοφόρα οχήματα που επιδιώκει την άμεση, σωστή και οικονομικότερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, φιλοδοξώντας την πλήρη ικανοποίησή τους αλλά και την ανάδειξή της στο χώρο των γερανών.

 

Με συνέπεια & επαγγελματισμό
μπορούμε να μεταφέρουμε και να ανυψώσουμε κάθε είδους βαρύ αντικείμενο και φορτίων, να αναλάβουμε την μεταφορά, την ανέλκυση και την καθέλκυση σκαφών στην Σαλαμίνα και σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουμε εργασίες δυναμικής συμπύκνωσης, ενώ διαθέτουμε προς ενοικίαση και καλαθοφόρο όχημα για εργασίες σε ψηλά σημεία.

Οι χειριστές των γερανών μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και μπορούν να σας εγγυηθούν τα καλύτερα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε ανύψωση ή μεταφορά βαρέων φορτίων επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Σαλαμίνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο από γερανούς τους οποίους και συντηρούνται διαρκώς προκειμένου να μπορούν να σας εξασφαλίσουν μέγιστη απόδοση και απροβλημάτιστη χρήση. Παράλληλα, δεν σταματάμε να ανανεώνουμε τον στόλο μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 107, ΣΑΛΑΜΙΝΑ  ΤΚ. 18901  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6980838361
Email :      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Website :  https://lcranescorporation.gr

 

 

ΜΑΙΡ-280524
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.