ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΡΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2673
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/7-1440318534.jpg
ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΡΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διεύθυνση: Ερυθρού Σταύρου 9, Μαρούσι 151 23, Αττική
Τηλέφωνο: 2106867322
Κινητό: 6937184154
Email: n.pararas@hygeia.gr
Κατηγορίες:
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β. ΠΑΡΑΡΑΣ MD, PhD

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Γ' ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ " ΥΓΕΙΑ "

Ο Δρ. Νικόλαος Παραράς είναι Γενικός Χειρουργός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιμελητής στην Γ' Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Υγεία με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική καθώς και την Χειρουργική Ογκολογία.

Παράλληλα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α' Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο Αθηνών.

Την περίοδο 2007 -2008 διετέλεσε Research Scholar στο Ινστιτούτο Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημίου του Μιαμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής υπό την διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου καθηγητή Ανδρέα Τζάκη με τον οποίο συνεχίζει να συνεργαζέται μέχρι σήμερα.

Εχει παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στο Στρασβουργο ( IRCAD/EITS, Hopitaux universitaires, Strasbourg, France )

Εχει συγγράψει πάνω από 20 πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό ( Annals of surgery, Transplantation, Surgery κλπ ). Εχει λάβει μέρος στη συγγραφή 2 ξενόγλωσσων ιατρικών συγγραμμάτων με θέμα την χειρουργική του ήπατος και τις μεταμοσχεύσεις λεπτού εντέρου. Έχει συμμετάσχει με παρουσίαση εργασιών σε μεγάλο αριθμό Ελληνικών και Διεθνών συνέδριων γενικής χειρουργικής, χειρουργικής ογκολογίας, ενδοσκοπικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, χειρουργικής της παχυσαρκίας.

Είναι μέλος πολλών Ελληνικών και ξένων επιστημονικών Εταιρείων όπως του SAGES ( Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons ), EAES ( The European Association for Endoscopic Surgery), EXE ( ελληνική Χειρουργική Εταιρεία ), ΕΧΕΠ ( Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Παχυσαρκίας ).

Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Ιατρών από το 2006.Τον Δεκέμβριο του 2011 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβολίου στην Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής. Κατά την διάρκεια της μετεκπαίδευσης του στο Μιαμι συμπεριλήφθηκε στον οδηγό Who is Who USA (2011)

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish modules to the "offcanvs" position.