ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - L ' ATELI

1091
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6143/C11 001-1453906672.jpg
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - L ' ATELI
Διεύθυνση: Αίαντος 61, Παλαιό Φάληρο 175 62, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109887149
Κινητό: 6944845785
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

L' ATELIER

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ

 

Η εταιρια L'atelier δραστηριοποιειται 25 χρονια στον χωρο της επαγγελματικης ενδυσης και τον εξοπλισμο ξενοδοχειων , χωρων εστιασης, νοσοκομειων, catering, εμπορικων εταιρειων, πλοιων δημιουργωντας το καλυτερο προιον για ολους  τους επαγγελματιες πελατες της.

Η εταιρεια μας κατασκευαζει ρουχα υψηλης ποιοτητας και εξαιρετικης αισθητικης για το προσωπικο σας και ομορφαινει τον χωρο σας εξοπλιζοντας τον με καθετι απαραιτητο οπως σεντονια, πετσετες μπανιου, τραπεζομαντιλα,πετσετες φαγητου, κουρτινες κ.λ.π. Οι υπευθυνοι της εταιριας L'atelier ασχολουνται προσωπικα με τον καθε ενδιαφερομενο ξεχωριστα προκειμενου να εμπνευστουν και να δημιουργησουν αυτο που ταιριαζει στον δικο σας χωρο και αισθητικη.

Το εξειδικευμενο προσωπικο της εταιρειας L'atelier γνωριζοντας καλυτερα απο ολους τις αναγκες της αγορας για καινουργια προιοντα και στοχευοντας παντα σε μακροχρονιες συνεργασιες, δινει την δυνατοτητα στους πελατες της να ξεχωρισουν κατασκευαζοντας διαρκως καινουρια σχεδια και υλοποιωντας πρωτοποριακες ιδεες προσαρμοσμενες παντα στις δικες σας αναγκες.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ

Service
Καθαριότητα
Καμαριέρες
Κουζίνα
Υποδοχή

 

ΕΛ-260116

Publish modules to the "offcanvs" position.