ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Αξιώσεις

556
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1502/ROUSSIS_MELETIS_2109953798_6945303770_ROLLA_GKARAZOPORTES_ARGYROUPOLH1_1706694072.jpg
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
Διεύθυνση: Θουκυδίδου 19, Αργυρούπολη 164 52, Αττική
Τηλέφωνο: 2109953798
Φαξ: 2108853788
Κινητό: 6945303770
Email: m.roussis@hotmail.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ -ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ -ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Βιομηχανικά Ρολλά
  • Επισκευές ρολών
  • Γκαραζόπορτες
  • Αυτοματισμοί
  • Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
  • Ρολά ασφαλείας
  • Ηλεκτρικά ρολα, ρολά κλειστού τύπου, ρολά διάτρητα, ρολά δικτυωτά

 

Η εταιρεία μας ΡΟΥΣΣΗΣ ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Αθήνα πριν ....... χρόνια κι έκτοτε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με συνέπεια και αξιοπιστία σε πολλές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Κατασκευάζουμε, διανέμουμε & εγκαθιστούμε:

Ρολλά ασφαλείας για οικίες, καταστήματα & γκαράζ
Σκοπός μας είναι η διανομή ασφαλών προϊόντων και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Επίσης εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και την αύξηση των συνεργατών μας διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Αντιλαμβανόμαστε την πρόοδο ως αυτοσκοπό και ως απαραίτητο συστατικό για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Κύριο και σαφή στόχο της εταιρίας μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών, των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας, με φιλοδοξία τη συμβολή μας στη δημιουργία μίας υγιούς και εύρωστης κοινωνίας.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη κάθε οργανισμού για ανάπτυξη, υιοθετούμε παραγωγικές διαδικασίες περιβαλλοντικά αβλαβείς και επιδιώκουμε μία σταθερή οικονομική ανάπτυξη σε ισορροπία και αρμονία με τη φύση. Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση, επενδύουμε σε ένα σταθερό ανθρώπινο δυναμικό για την παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων μας. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του design, η εταιρεία μας επέλεξε τους προμηθευτές της με τέτοια κριτήρια ώστε να συνδυάζουν την καινοτομία με τη συνεχή έρευνα επάνω σε καινούρια σχήματα και υλικά, που συνδέονται με υψηλά τεχνολογικά πρότυπα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ 19, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ  ΤΚ. 16452  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :  2109953798
ΚΙΝΗΤΟ :        6945303770
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://roussismeletis.gr

 

 

ΕΛΛΗ-310124
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.