ΒΑΪΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ Αξιώσεις

1338
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3725_img-1416129940.jpg
ΒΑΪΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ  - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 15, Νέο Ηράκλειο 141 22, Αττική
Τηλέφωνο: 2130243040
Φαξ: -
Κινητό: 6942817404
Email: dvaitsou@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΑΪΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΒΑΪΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ BSC - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Βιογραφικό

Η Βαΐτσου Κ. Δήμητρα ολοκλήρωσε σπουδές Ψυχολογίας στο Κολλέγιο AthensMetropolitan College. Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Psychological Studies του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Preston (2005).
Επίσης κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε το πρόγραμμαHND Edexcel Succeess through qualifications BTEC HIGHER NATIONALDIPLOMA European Educational Organization care practice (2002)
Στο τέλος των ακαδημαϊκών σπουδών της επέλεξε ως ειδικότητα τηνΣυμβουλευτική Ψυχολογία, η διπλωματική της εργασία περιλαμβάνει θεωρητικό και ερευνητικό κομμάτι με θέμα: «Συμπεριφορά εφήβων μέσα και έξω από το σχολείο».
Η μεταπτυχιακή της εκπαίδευση συνεχίστηκε στην Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία (2004 – 2009).
Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο συντονισμό των Ομάδων Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων (2001).

30/03/2001 – 6/05/2011 Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Προετοιμασία για δουλειά στην οικογένεια. Βοηθοί μητέρων, παιδιών βρεφικής, νηπιακής και προσχολικής ηλικίας»
Παρακολούθησε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό μαθήματα Α' βοηθειών και Υγιεινής διατροφής.

Επαγγελματική εμπειρία – πρακτική εξάσκηση

2/2012 -7/2012: Απασχόληση στον Σύλλογο Γονέων παιδιών με Αναπηρία. Κέντρο διημέρευσης Λαμίας

2008-2011 Ατομική Συμβουλευτική και Οικογενειακή θεραπεία στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Λυκόβρυσης. Συντονίσμός σε ομάδες συμβουλευτικής γονέων εφηβικής ηλικίας αλλά και ζευγαριών που επιθυμούν να γίνουν γονείς.
Ως συντονίστρια ομάδων αυτογνωσίας και εκπαιδευτικών σεμιναρίων συνεργάστηκε με το Εναλλακτικό κέντρο ευεξίας SHARMILLA. Επίσης διετέλεσε συνεργασία στο κέντρο ΒΙΟΑΝΕΛΙΞΗ υπεύθυνη στην διεξαγωγή ομάδων αυτοεικόνας και αυτοεκτίμησης, ατομικές συνεδρίες.

Ψυχιατρική κλινική «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΙΟ»

Άσκησε πρακτική άσκηση, μελετώντας και κάνοντας καταγραφή συμπεριφοράς συγκεκριμένων ψυχικά ασθενών, ιδίως σε άτομα με Σχιζοφρένεια και Παραληρηματικές ιδέες.

Κέντρο αποκατάστασης για παιδιά με ειδικές ανάγκες «ΧΛΟΗ».

Πραγματοποίησε πρακτική εξάσκηση σε παιδιά με αυτισμό και ψυχωσικές διαταραχές. Ιδιαίτερη παρατήρηση δόθηκε σε ένα αυτιστικό κορίτσι. Στόχος της η μείωση στερεότυπων κινήσεων, εκτέλεση εντολών στην καθημερινή της εργασία. Παρατήρηση της γενικότερης ομάδας, συμπεριφορά, ένταξη στην ομάδα, αυτοεξυπηρέτηση, κάλυψη προσωπικών τους αναγκών.

Πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής. Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγείο «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ακολούθησε πρακτική άσκηση σε παιδιά 3,5 - 6 ετών. Συχνές εκδρομές σε επιμορφωτικά μέρη, δραστηριότητες εντός του νηπιαγωγείου με στόχο τη συνεργασία των παιδιών την ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη, οριοθέτηση, άσκηση πρωτοβουλιών, αίσθημα ομαδικότητας αλλά και ατομικής φροντίδας, παρατήρηση των διαφιλικών σχέσεων μεταξύ τους .

Για οχτώ χρόνια άσκησε εθελοντική εργασία στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στο παράρτημα της Νίκαιας. Ψυχαγωγική και ηθική υποστήριξη, συζήτηση με τα παιδιά και τους θεραπευτές για προσωπικά τους ζητήματα. Βοήθεια στα μαθήματα του σχολείου.

Από το 2009 Μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής

Από το 2011 Μέλος της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας)

Από 2015 Μέλος της ΕΕΨΕ ( Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπειας Ελλάδος )

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2006και παρέχει ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες σε εφήβους και ενήλικες σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, βελτίωσης επικοινωνίας, άγχος, μετατραυματικού stress, επικοινωνιακά ζητήματα στην οικογένεια, διαφυλικές σχέσεις, εικόνα εαυτού. Επίσης από το 2009 διοργανώνει επιμορφωτικές και εκπαιδευτικές ομιλίες σε σχολεία, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Αρθρογραφεί σε τοπική εφημερίδα και στον ηλεκτρονικό τύπο. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια κυρίως βιωματικού χαρακτήρα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΚ. 14122

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 2130243040
ΚΙΝ.    6942817404
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website : www.dimitravaitsou.blogspot.com
Ιστοσελίδα  http://www.psychotherapy-dvaitsou.gr

 

 

ΣΟΥ-230623
230623-230624

Publish modules to the "offcanvs" position.