ΒΑΛΑΤΑ ΣΑΝΤΡΙΝΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

2353
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6212/3-1456088642.jpg
ΒΑΛΑΤΑ ΣΑΝΤΡΙΝΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
Διεύθυνση: Κυκλάδων 8 - 10, Χαλάνδρι 152 34, Αττικής
Τηλέφωνο: 6977224433
Κινητό: 6977224433
Email: info@sadrina.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΑΛΑΤΑ ΣΑΝΤΡΙΝ
Κατηγορίες:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΚΥΛΩΝΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΒΑΛΑΤΑ ΣΑΝΤΡΙΝΑ

Εκπαιδεύτρια σκύλων
Μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων
Ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων και μέλος Δ.Σ.
Μέλος Δ.Σ. Ομίλου Ριτρίβερ Ελλάδος

Πάνε πολλά χρόνια από τότε που άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση των σκύλων. Τα σκυλιά είναι η ζωή μου και εξακολουθώ μέχρι σήμερα να μαθαίνω με τον ίδιο ενθουσιασμό όχι μόνο από τους ανθρώπους αλλά και από τα ίδια τα σκυλιά. Μαθήματα ζωής...
Ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων από το 1984 μέχρι σήμερα. Ξεκίνησα την πρώτη μου επαγγελματική συνεργασία με τον δάσκαλό μου John Muller σε προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων στη βασική υπακοή, μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Επαγγελματική Σχολή εκπαίδευσης σκύλων "LOBO" στην Ελλάδα. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στην Αγγλία με σπουδές υπό τον G.T. Grinham – Passive dog training, Basic Obedience Course, Community Centre Activity, Agility: Theory & Practice.
Θεωρούμαι η πρώτη γυναίκα εκπαιδεύτρια σκύλων στην Ελλάδα με εξειδίκευση στην εκπαίδευση σε τομείς βασικής υπακοής, διαπαιδαγώγησης κουταβιών αλλά και στη διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς .
Από το 1996 μέχρι σήμερα εκπαιδεύω και καθοδηγώ εκπαιδευμένους σκύλους για τη συμμετοχή τους σε διαφημίσεις – ταινίες (τηλεόραση, κινηματογράφος) και αρθρογραφώ σε κυνοφιλικά περιοδικά και ειδικό Τύπο.
Πολύτιμος συνεργάτης από το 1999 και για 12 συνεχόμενα χρόνια , πιστός σύντροφος για μία ολόκληρη ζωή, ένα Λάμπραντορ. Η Λέσλυ. The famous Leslie!

Την ξέρετε. Σίγουρα την έχετε δει στην TV...

Το 2003 ανέλαβα την εκπαίδευση σκύλων στο ρόλο τους για τη συμμετοχή τους σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή μικρής διάρκειας. Την ίδια χρονιά παρουσίασα στην Αθήνα σεμινάριο με θέμα "Ανατροφή κουταβιών 2-6 μηνών: κοινωνικοποίηση, βασικές αρχές υπακοής, αποφυγή λαθών", Όμιλος Κυνοφίλων Αθηνών, ενώ πλαισιώνω από το 2000 τα κυνοφιλικά δρώμενα και τα διεθνή events στην Ελλάδα με παρουσιάσεις και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων σε Διεθνείς εκθέσεις του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών.

Η κατάρτισή μου εμπλουτίστηκε με σπουδές στην εκπαίδευση σκύλων στην Ιχνηλασία & στα Καθήκοντα ¨Αμυνας υπό τον κ. Rufolf Muller ( Κυνοφιλικός Όμιλος Γερμανικού Ποιμενικού Ελλάδος- Αθήνα) καθώς και με τα σεμινάρια "Animal Communication" από την κ. Wendy Wolfe (Αθήνα), "Ευζωία Ζώων" από την κ. Marilyn Peters ( Αθήνα), από τον εκπαιδευτή Knut Fuchs, τον H.D. Trouger στην "Εκπαίδευση Σκύλων για την Ανίχνευση Ναρκωτικών Ουσιών & για Καθήκοντα Άμυνας" ( Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Σκύλων), και τους B. Channeau & M. Terliden "1ο Σεμινάριο Εργασίας Σκύλων Επαναφοράς" (Όμιλος Ριτρίβερ Ελλάδος- Αθήνα).>>

Εκπαίδευση Σκύλων

Η εκπαίδευση γίνεται με την μέθοδο της θετικής επιβράβευσης και το πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου και του ιδιοκτήτη.

Προγράμματα

-Κοινωνικοποίηση και βασική εκπαίδευση κουταβιών για αρμονική συμβίωση (δεκτές όλες οι φυλές)

-Bασική εκπαίδευση-Yπακοή για αρχάριους και προχωρημένους -Διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς -Ατομικά/ομαδικά μαθήματα. Ειδικές τιμές για γκρουπ. -Συμβουλευτική υποστήριξη. -Διαφήμιση & Showbiz -Dog Walking -Dog Sitting Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου (εδώ) για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία δική σας ή του σκύλου σας.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ.  6944224433

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΣ-280322
280322-280324

Publish modules to the "offcanvs" position.