ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ 24ΩΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

493
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/Camera-icon-1439299229.jpg
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ 24ΩΡΕΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 546 21, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 6986023597
Κινητό: 6986023597
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Αν ψάχνετε την πλέον αξιόπιστη λύση για υδραυλικά, αποφράξεις και συναφείς εργασίες, απευθυνθείτε στον κ. Μοσχίδη Γεώργιο, στη Θεσσαλονίκη. Ο εν λόγω αδειούχος υδραυλικός διακρίνεται για ταχύτατη και άψογη εξυπηρέτηση, και μάλιστα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, είναι πρόθυμος να πάει, στην κυριολεξία, παντού!!!


Από το 1993, με εμπειρία και άρτια τεχνική κατάρτιση, ο κ. Μοσχίδης αναλαμβάνει: υδραυλικές εργασίες παντός τύπου -επισκευές και συντήρηση αυτών-, αποφράξεις - αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και συντηρήσεις-, ενώ εξειδικεύεται και στο φυσικό αέριο.


Εμπιστευθείτε τον, είτε για ένα απλό μερεμέτι, είτε για πιο σύνθετες εργασίες. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε ικανοποιητικό, και μάλιστα σε προσιτές τιμές, αφού ο σεβασμός στον πελάτη είναι η βασική αρχή που διέπει τον κ. Μοσχίδη. Όλες οι εργασίες γίνονται με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και χαρακτηρίζονται από συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Η ανταπόκριση είναι άμεση, ενώ αναλαμβάνονται υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις - συντηρήσεις αποχετεύσεων και έργα φυσικού αερίου, στη Θεσσαλονίκη, σε όλη τη Μακεδονία και όπου αλλού χρειαστεί.


Επικοινωνήστε με τον κ. Μοσχίδη και συζητήστε μαζί του για όποιο θέμα σας απασχολεί, σχετικά με υδραυλικά και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, και εκείνος, πρόθυμα, θα σας εξυπηρετήσει, προτείνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις. Και μην ξεχνάτε, ο κ. Μοσχίδης πάει παντού, 24 ώρες το 24ωρο!

website : www.ydravlika-thessaloniki.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.