ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΥΤΣΑ - ΓΙΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

1095
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1434451766.jpg
ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΥΤΣΑ - ΓΙΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ
Διεύθυνση: Ανδριτσαίνης, Παλαιά Λούτσα 190 16, Αττική
Τηλέφωνο: 2294089596
Κινητό: 6938865774
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΙΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΓΧΟΣ, ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΚ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΑΠΑΙΣΙΔΟΞΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΣΜΗΝΝΟΡΟΙΑΣ, ΑΜΜΗΝΟΡΟΙΑΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΤΑΝ Ο ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ Η ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΦΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, Η ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΩΜΕΝΟ ΤΡΑΚ.

ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ.

ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΣΕ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΜΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.

ΣΕ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΑ , ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΙ ΖΩΑ, ΓΑΤΕΣ Η ΣΚΥΛΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΙΑΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΑ ΑΥΠΝΙΕΣ, ΣΕ ΥΠΝΗΛΙΕΣ , ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΠΟΣΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΝΟΗΤΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ.

ΣΕ ΒΑΡΕΜΑΡΑ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ, ΑΝΟΡΕΞΙΑ, ΔΙΑΙΤΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ, ΚΟΨΙΜΟ ΤΣΙΓΑΡΟΥ, ΑΛΚΟΛΙΣΜΟ, ΤΖΟΓΟΣ, ΟΥΣΙΕΣ, ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΝΑΤΑ, ΑΚΜΗ, ΕΚΖΕΜΑ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ, ΨΩΡΙΑΣΗ, ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΣΤΟ ΤΡΑΚ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΖΩΩΝ.

ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΙΑΜΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

 

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

 

ΓΙΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

6938865774

Publish modules to the "offcanvs" position.