• ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ALCO LIFT

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ALCO LIFT

778
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/15-1442622694.jpg
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ALCO LIFT
Διεύθυνση: Άγκυρας 15, Νέα Σμύρνη 171 24, Αττική
Τηλέφωνο: 2109356116
Email: alcolift@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ALCO LIFT

ΚΟΤΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η ALCO LIFT είναι μια δυναμική ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών κατασκευής, εγκατάστασης και υποστήριξης συστημάτων ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων, τελεφερίκ και συστημάτων παρκινγκ.

Τα συστήματα ανελκυστήρων που εγκαθιστά η ALCO LIFT ακολουθούν σύγχρονες τάσεις από πλευράς αισθητικής και λειτουργικότητας, ενσωματώνουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι σύμφωνες με όλες τις προδιαγραφές και οδηγίες της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας.

Η ALCO LIFT ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2002.

Μετά από πείρα 17 χρόνων στο χώρο παρέχοντας μια πλούσια γκάμα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής εξαρτημάτων και καλύπτοντας αξιόπιστα και άμεσα οποιαδήποτε ανάγκη προσφέροντας ιδανική λύση για κάθε έργο.

Η Εταιρία μας εδρεύει στην Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Αττικής σε ιδιόκτητο χώρο οπού μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους έμπειρους τεχνίτες μας και μαζί με τον μηχανολογικό εξοπλισμό θα σας παρέχουμε ποιότητα, ασφάλεια και εγγύηση σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.

enail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.alcolift.gr

 

ΛΕ
290716-290916

Publish modules to the "offcanvs" position.