ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ -ΣΟΦΙΤΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

757
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6891/anastasiou_6944386858_epipla_agia_paraskevh1_001-1634055920.jpg
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ -ΣΟΦΙΤΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Διεύθυνση: Αθήνας 13, Αγία Παρασκευής 15343, Αττικής
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΟΦΙΤΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η εταιρία μας, με την 40 έτη πείρα της στον τομέα της κατασκευής κεραμοσκεπών διακρίνεται για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνογνωσία.
Ασχολείται με την κατασκευή: κεραμοσκεπών, περγκόλων, σοφίτες, στέγαστρα, χαγιάτια, παράθυρα στέγης, φραχτές, ειδικές κατασκευές όπως και διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας στον χώρο τον κατασκευών και οι αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας των υλικών κατασκευής, μας καθιστούν από τους καλύτερους στον τομέα των κατασκευών με επιτυχημένη πορεία.

Εξυπηρετούμε ολόκληρο τον νομό Αττικής αλλα και πανελλαδικά κατόπιν συννενόησης.

Κατασκευές:

- ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ
- ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
- ΣΟΦΙΤΕΣ
- ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
- ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
- ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
- ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ
- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
- ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
- ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
- ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ
- ΝΤΕΚ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αθήνας 13, Αγ. Παρασκευή 153 43

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6944386858
Email :      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :  http://www.anastasiousteges.4ty.gr

 

 

ΓΙΩ-061021
061021-061024

Publish modules to the "offcanvs" position.