ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΛΛΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

644
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6-1436424379.jpg
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΛΛΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 2, Θεσσαλονίκη 546 22, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310220873
Φαξ: 2310220873
Κατηγορίες:
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΛΛΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Θ. Μούλλας γεννήθηκε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Μετά την αποφοίτησή του από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο 412 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολούθησε η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και ειδίκευση στην Αμερική στοΠανεπιστήμιο Case Western Reserve University, USA (Κλήβελαντ, Οχάιο, ΗΠΑ), δίπλα σε πρωτοπόρους και διακεκριμένους καθηγητές Ορθοδοντικής.

Αρθρογράφησε αρκετές επιστημονικές εργασίες και προχώρησε στη δημιουργία και την τελειοποίηση ειδικού τρισδιάστατου, ηλεκτρονικού μηχανισμού που χρησιμοποιείται για την ακριβή κατασκευή εμφυτευμάτων σε ελλείματα ιστών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις (αριθμός διεθνούς πατέντας PCT/US00/22053). Μετά την αποφοίτησή του, την εκπόνηση και την βράβευση της άριστης διπλωματικής του εργασίας (Award of excellence in Research for the Best Masters Thesis) προτάθηκε ως επίλεκτος συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής. Έτσι εργάστηκε για 5 συνεχή έτη στην Αμερική, παρακολουθώντας και θεραπεύοντας πληθώρα περιστατικών σε ενήλικες και παιδιά.

Είναι μέλος της Αμερικάνικης Εταιρίας Ορθοδοντικών (AAO), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ορθοδοντικών (EOS), της Ορθοδοντικής Εταιρίας Ελλάδος (OEE) και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Μετά από επιτυχή ολοκλήρωση των Φάσεων Ι και ΙΙ της Αμερικάνικης Επιτροπής Ορθοδοντικής (American Board of Orthodontics, ABO) και των εξετάσεων στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (KE.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας απέκτησε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (Board Eligible) στην Ορθοδοντική στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ της Ορθοδοντικής στην Ελλάδα αντίστοιχα. Σήμερα ο Δρ. Αλέξανδρος Θ. Μούλλας εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο, συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του, διακεκριμένου ορθοδοντικού της Θεσσαλονίκης εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Αναγορεύτηκε διδάκτορας ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2010. Η ορθοδοντική και ιδιαιτέρως η ενασχόληση με τα παιδιά (η αποκατάσταση του χαμόγελού τους και η ανάδειξη του προσώπου τους) αποτελεί για τον Δρ. Αλέξανδρο Μούλλα μεράκι, πάθος και έργο ζωής.

Συνιστάται στους ενδιαφερόμενους για ορθοδοντική θεραπεία να ελέγχουν προηγουμένως εάν ο οδοντίατρος στον οποίο απευθύνονται είναι Ειδικός Ορθοδοντικός.

Μέλος American Association of Orthodontists, Μέλος European Orthodontic Society

Publish modules to the "offcanvs" position.