ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΣΙΝΤΖΙΡΑΣ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

757
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1436503247.jpg
ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΣΙΝΤΖΙΡΑΣ  - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ
Διεύθυνση: Κάτω Μηλιά -, Κατερίνη 601 00, Πιερίας
Τηλέφωνο: 2351081713
Κινητό: 6979101787
Κατηγορίες:
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην κιβωτό του Ολύμπου και των Πιερίων σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την Κατερίνη ( στο δρόμο που οδηγεί στην Ελασσόνα ) στη διασταύρωση προς το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου , βρίσκεται το « Κτήμα Ηρακλή » .

Σε μια απέραντη πεδιάδα 50στρεμμάτων ο ιδιοκτήτης του Κτήματος κ.Ηρακλής Τσίντζηρας και η οικογένεια του σας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά την έννοια του αγροτουρισμού .

Εκτός από τις περιηγήσεις με άλογα στα Πιερία και στον Όλυμπο σε σκηνές και καταφύγια μπορείτε να γευτείτε ποικίλες γεύσεις από αγνά υλικά αλλά και να έλθετε σε επαφή με τις εργασίες του κτήματος .

Τα αγρόκτημα διαθέτει αίθουσα εστιατορίου με μεγάλες βεράντες χωρητικότητας 300 ατόμων και παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας όλο το χρόνο .

Στον καταπληκτικό αυτό χώρο αναψυχής ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει το φαγητό του από έναν κατάλογο πλούσιο σε παραδοσιακά και αγνά υλικά όπως ζυμωτό ψωμί , φέτα από φρέσκο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα, κρέας, αυγά, πίτες, γλυκά και μαρμελάδες εποχής φτιαγμένα παραδοσιακά και με μεράκι.

Επιπλέον δέχεται εκπαιδευτικές εκδρομές σχολικών μη ομάδων .

Τα παιδία έρχονται σε επαφή με τα ζώα και τη φύση απολαμβάνοντας ακίνδυνα το παιχνίδι στην παιδική χαρά αλλά και στις καταπράσινες εκτάσεις όπως στο γήπεδο διαστάσεων 5*5 , στο χώρο τοξοβολίας ,στο λούνα πάρκ και στα στεγασμένα κιόσκια .

Ακόμη μπορούν να πραγματοποιήσουν και κοντινούς περιπάτους στο ποτάμι που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κτήμα , βόλτα με την άμαξα γύρω από το κτήμα και ιππασία εκτός του κτήματος . Επίσης με τα 100 άλογα που διαθέτει και εκτρέφει το κτήμα ,καθώς γίνεται και αναπαραγωγή της ελληνικής ράτσας , πραγματοποιούνται εκδρομές και βόλτες ημερήσιες , διήμερες και τριήμερες με διανυκτερεύσεις σε σκηνάκια και ορειβατικά καταφύγια . Εκτός από τα αλόγα στο κτήμα υπάρχουν και άλλα ζώα όπως αγελάδες ,κατσίκες , αγριογούρουνα , πάπιες , χήνες και παγόνια . Ο επισκέπτης μπορεί αν θέλει να λάβει μέρος στις καθημερινές εργασίες όπως τάϊσμα και εκπαίδευση των αλόγων και όλων των προαναφερθέντων ζώων γνωρίζοντας έτσι την πραγματική έννοια του αγροτουρισμόυ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 13ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Publish modules to the "offcanvs" position.