• ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ- ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ- ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

601
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7296/AGGELOPOOULOS_6974302581_GYPSOSANIDES_KALAMATA16-1664079184.jpg
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ- ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Διεύθυνση: Πάροδος Λακωνικής 18, Καλαμάτα 24133, Αχαΐας
Κινητό: 6974302581
Email: menelaosaggel@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ -
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ -
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ -ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η επιχείρησή μας “Αγγελόπουλος Μενέλαος” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 22 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μεσσηνία.

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας, εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας καθώς και επισκευές και αναπαλαιώσεις κτιρίων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας για κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας πραγματικότητα.

Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταμόρφωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές που θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ στο χώρο σας.

Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.

 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με ανακαινίσεις και με γύψινες κατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Καλαμάτα και σε όλη την Μεσσηνία. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία με γυψοσανίδα επιθυμείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.

Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Πάροδος Λακωνικής 18, Καλαμάτα  Τ.Κ:24133

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ :6974302581
KINHTΟ : 6974302581
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://aggelopouloskalamata.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΓΙΩ-250922
250922-290527

Publish modules to the "offcanvs" position.