ΦΥΤΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟ - REAL GARDEN

1126
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/35-1435896198.jpg
ΦΥΤΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟ - REAL GARDEN
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ -, Ωροπός 190 15, Αττική
Τηλέφωνο: 2295039541
Κινητό: 6944946221
Email: INFO@REALGARDEN.GR
Κατηγορίες:
ΦΥΤΩΡΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

REAL GARDEN

Το φυτώριο REAL GARDEN ξεκίνησε την λειτουργία του τον Αύγουστο του 2008 στην περιοχή της Νέας Πολιτείας Ωρωπού. Οι ιδιοκτήτες του, Μανώλης και Θεοδόσης Γαρυφαλλίδης αξιοποιώντας το αντικείμενο των σπουδών τους και την πολύχρονη εμπειρία τους στη κατασκευή και συντήρηση κήπων φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα χώρο στον οποίο ο επισκέπτης θα βρει μια μεγάλη ποικιλία από φυτά, δέντρα και προϊόντα κήπου υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών ενώ ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα να λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με την σωστή επιλογή φυτών και δέντρων αλλά και την περιποίησή τους. Επίσης για εσάς που θέλετε να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε και να συντηρήσετε τον κήπο σας είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το κήπο σας στο κλίμα, στο έδαφος και στο προϋπολογισμό σας.

Το φυτώριο REAL GARDEN συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές και χρησιμοποιεί πρωτοποριακά υλικά άψογης ποιότητας και προσιτής τιμής. Η αγάπη μας για τα φυτά, η υπευθυνότητα και η πολυετής εμπειρία μας, αποτελούν την εγγύηση για τη ποιότητα των φυτών μας και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας. Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα όπως: Οπωροφόρα δένδρα, εσπεριδοειδή Ανθοφόρους θάμνους Κωνοφόρα δέντρα Αρωματικά και Καλλωπιστικά φυτά Φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Πήλινες και πλαστικές γλάστρες Μεταλλικές βάσεις Υλικά αυτομάτου ποτίσματος Φυτοχώματα Βιολογικά και συμβατικά λιπάσματα Βότσαλα και πέτρες για τη διακόσμηση του κήπου σας Σπόρους και Βολβούς Βιολογικά σπορόφυτα Εργαλεία κήπου Χλοοκοπτικά και χορτοκοπτικά μηχανήματα Αξεσουάρ κήπου Κεραμικά διακόσμησης κήπου

Επίσης διαθέτουμε κάρβουνα υψηλής ποότητας, καυσόξυλα απο οξιά και δρύ καθώς και pellet εισαγωγής απο καθαρό ξύλο οξιάς.

E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SITE : WWW.REALGARDEN.GR

Publish modules to the "offcanvs" position.