ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΜΑΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ

628
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/15-1443232757.jpg
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΜΑΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -  ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ
Διεύθυνση: Εγνατία 117, Θεσσαλονίκη 546 35, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310245746
Κινητό: 6979290253
Email: info@filologikofrontistirio.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ - ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

η παράδοση
η πείρα
η άρτια στελέχωση
η οργάνωση και λειτουργία

κάνουν το ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ να ξεχωρίζει από τα άλλα Φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης στον τομέα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Από τις αίθουσες του ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ πέρασαν μαθητές που σήμερα διαπρέπουν στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης ως στελέχη της μέσης και ανώτατης εκπαίδευσης, ως Νομικοί και Δικαστικοί, και είναι αυτοί που καταξιώνουν την προσφορά του.

Τέλος οι Διευθυντές του ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ, πιστεύουν ότι το Φροντιστήριο αποτελεί - παράλληλα με το λύκειο- παιδαγωγική μονάδα που λειτουργεί με περισσότερη ελευθερία και πιο μεθοδική διαδικασία αποβλέποντας όχι μόνο στις συμπληρωματικές γνώσεις που είναι δυνατόν να προσφερθούν στο σχολείο αλλά και να ξυπνήσει την κριτική ικανότητα των μαθητών, ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τα δεδομένα και να χειρίζονται με τον καλύτερα τρόπο το γνωστικό υλικό στο οποίο καλούνται κάθε φορά να εξετασθούν.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.filologikofrontistirio.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.