ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1056
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/24-1439391401.jpg
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διεύθυνση: Λάρισα, Λάρισα 41447, λαρίσης
Τηλέφωνο: 2410831525
Φαξ: 2410831525
Κινητό: 6972448015 - 6972016488
Email: info@ninopoulosgas.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

AUTOGAS CENTER NINOPOULOS

ΠΡΑΤΗΡΙΟ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Με βασική της επιδίωξη την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων και την τήρηση των απαραίτητων τεχνικών προδιαγραφών η autogas center ΝΙΝΟΠΟΥΛΟΣ συστήνει στο θεσσαλικό κοινό την υγραεριοκίνηση.

Με 25ετή εμπειρία στο χώρο της εγκατάστασης και εμπορίας συστημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου η autogas center συνεχίζει να καινοτομεί μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά τον κινητήρα του οχήματός σας αλλά κυρίως την καθημερινότητά σας.

Με συνεχή επικοινωνία με συνεργάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό και τακτή συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των αρχικών σας απαιτήσεων εφαρμόζοντας ό,τι νεότερο αφορά στο υγραέριο κίνησης.

Επανδρωμένη με ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό πιστοποιημένο για εργασίες υγραερίου, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά προαπαιτούμενα, εγγυάται την πλήρη ασφάλειά σας ενώ με εξαρτήματα που φέρουν την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ολοκληρώνει με ταχύτητα και αξιοπιστία τις διαδικασίες μετατροπής και συντήρησης.

Τέλος, δεδομένου ότι το σημαντικότερο ρόλο στη εύρυθμη λειτουργία ενός υγραεριοκίνητου αυτοκινήτου παίζει ο μηχανικός που θα αναλάβει τη σχετική εργασία. τονίζουμε χαρακτηριστικά, πως πέρα από την ποιότητα της δουλειάς των τεχνικών μας τις εργασίες υπογράφουν διπλωματούχοι μηχανολόγοι μηχανικοί ΣΤΟΧΟΣ Αρχικό μας μέλημα ο σεβασμός ως προς το περιβάλλον και η προστασία της υγείας όλων μας, μα βασικότερος στόχος η παράδοση ενός ασφαλούς κυκλώματος τροφοδοσίας το οποίο, εφοδιασμένο με το σύνολο των απαραίτητων πιστοποιητικών, προσφέρει άνεση, οικονομία, ταχύτητα μα κυριότερα καλύτερη ποιότητα ζωής!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 6ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.ninopoulosgas.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.