ΤΡΟΥΣΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

1418
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6565/KARTA9 001-1494334265.jpg
ΤΡΟΥΣΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Διεύθυνση: Καρνεάδου 38, Ηλιούπολη 163 41, Αττική
Τηλέφωνο: 2130343371
Κινητό: 6979330553
Email: ftrousa@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΡΟΥΣΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

 

ατομικές συνεδρίες για άγχος, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και συμβουλευτική γονέων, κρίσεις πανικού, ύπνου, εμμονές, φοβίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ψυχοσωματικά.

 

 Δέχεται με ραντεβού

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Φωτεινή Τρούσα είναι κλινική ψυχολόγος. Εργάζεται σε ιδιωτικό γραφείο που διατηρεί στην Ηλιούπολη. Κατέχει προδιδακτορικό, μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A του Πανεπιστημίου Paul–Valéry Montpellier III (Γαλλία) με κατεύθυνση την ψυχανάλυση. Επίσης, μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc (D.E.S.S.) και πτυχίο (Maîtrise) με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και Παθολογία του Πανεπιστήμιου της Nice της Γαλλίας.

Έχει λάβει επιμόρφωση με αντικείμενο τη 'Συμβουλευτική των εξαρτήσεων' από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε εθελοντικά στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής με παρακολούθηση κλινικών περιπτώσεων και χορήγηση τεστ νοημοσύνης σε παιδιά και εφήβους.

Έχει εργαστεί ως συντονίστρια ομάδων γονέων με φορέα υλοποίησης τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαικής Επιμόρφωσης Ανατολικής Αττικής

Δίδαξε θέματα ψυχολογίας ως εκπαιδεύτρια στο 'Ινστιτούτο Μελετών Εκπαίδευσης και Επιχειρήσεων' με αντικείμενο τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική γονέων, όπως και σε άλλους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Εργάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, όπου αντιμετώπισε περιπτώσεις κακοποίησης (σωματικής, σεξουαλικής και ψυχολογικής) και παραβατικότητας ανηλίκων, τοξικοεξάρτησης και ενδοοικογενειακής βίας.

Εργάζεται σε Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό.

Έχει συντονίσει ομάδες συμβουλευτικής γονέων και έχει πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες για γονείς και παιδιά σε σχολεία, ιδρύματα και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μιλά Γαλλικά και Αγγλικά.

Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα και στη Γαλλία.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Καρνεάδου 38 & Μητροπολίτη Κυπριανού, Κάτω Ηλιούπολη, 163 41 Ηλιούπολη Αττικής

(είσοδος από Μ. Κυπριανού 15)

Σε απόσταση 200μ. από τον σταθμό Μετρό της Ηλιούπολης, μέσω της οδού Πύρρωνος

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2130343371

ΚΙΝ. 6979330553

Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΔΕΣ
270417-270617

Publish modules to the "offcanvs" position.