ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

3671
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1439220321.jpg
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
Διεύθυνση: Αρτεσκού 26, Κατερίνη 601 00, Πιερίας
Τηλέφωνο: 2351036128
Κινητό: 6977538536
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΡΑΤΕ - KICK BOX - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ονομάζομαι Μάξιμος Χατζηλιάδης είμαι κάτοχος του 5ΟΥ Dan

SHOTOKAN KARATE ΕΛ.Ο.Κ και 4ΟΥ Dan JKA από 1995 έχω το Δίπλωμα του προπονητού από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού και είμαι ο προπονητής του Πιερικού Αθλητικού Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ – ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ με έτος ίδρυσης το 1986 . Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ένωσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος και μέλος τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ενώ εκτελώ χρέη προπονητού στην Ένωση Βορείου Ελλάδος, Πρώτο ασχολήθηκα με την πυγμαχία αλλά με κέρδισε το καράτε, έτσι από το 1975 ασχολούμαι κυρίως με το καράτε, αλλά παράλληλα εξακολούθησα να ασχολούμαι με το Μποξ και kick boxing το 1985 άνοιξα τη σχολή καράτε – Βox & kick Βoxing που αργότερα έγινε και Γυμναστήριο Το (MAXIMUM fitness) με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην Κατερίνη όπου και διατηρώ μέχρι και σήμερα με νέα διεύθυνση Αρτέσκου 26 & Αθανασίου Διάκου γωνία τηλ. 23510 36128 / κην. 6977538536. maximum007@windows live.com

Αναφέρω τις σημαντικότερες επιτυχίες σαν αθλητής με την Ομοσπονδία του Okinawa καράτε στην οποία ήμουν μέλος μέχρι το 1992 και είχα τον βαθμό του 5ΟΥ Dan. Το 1982 πήρα τον πρώτο μου τίτλο, του πρωταθλητή στο full contact στα Γιαννιτσά Πέλλας . Ενώ το1984 έγινα για πρώτη φορά πρωταθλητής στο ΟΚΙΝAWA καράτε και συνέχισα να διατηρώ τον τίτλο για περισσότερο από 8 χρόνια .Το 1985 έγινα πρωταθλητής . Ευρώπης καθώς και το 1987 τη δεύτερη θέση Ευρώπης. Με πάμπολλους αγώνες και συμμετοχές σε σεμινάρια, επιδείξεις, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Το 1993 συμμετείχα με την Ομοσπονδία ΕΟΕΚ σήμερα ΕΛ. Ο. Κ σε πρωταθλήματα Βορίου Ελλάδος και Στο πρωτάθλημα Ελλάδος όπου και κατέκτησα αντίστοιχα θέσεις στο βάθρο. Το 1994 στους πρώτους βαλκανικούς αγώνες έγινα Βαλκανιονίκης . Το 1995 κατέλαβα την δεύτερη θέση στο ( Ρόδος kap ). Συμμετείχα με την Εθνική Ομάδα σε ομαδικούς Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην Γιουγκοσλαβία στη Φιλανδία κλπ. Όπου και αποσπούσα προσωπικές νίκες. Σαν προπονητής ανέδειξα πολλούς πρωταθλητές. Ελλάδος, Βαλκανιονίκες, Μεσογειονίκη, Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους . Αξίζει να αναφέρω κάποια ονόματα μεταξύ άλλον

Την Ταμτακηρίδου Κωνσταντίνα ( Χατζηλιάδου ) πρωταθλήτρια 5 φορές Ελλάδος και Βαλκανιονίκης, 1η θέση στο Ρόδος kap με πολλές συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα. Κατέχει το δίπλωμα προπονητού από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού και είναι βοηθός προπονήτρια στο ΠΙΕΡΙΚΟ Α. Σ. Καράτε και Personal trainer Fitness(MAXIMUM) . Μπατανίδη Ιωάννη , πρωταθλητής Ελλάδος , Βαλκανιονίκη, Ευρωπαϊκός, και Παγκόσμιος .Ξηρομερίτης Κωνσταντίνος πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης.

Χατζηλιάδου Έλενα αήττητη πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, Ευρωπαϊκή, και Παγκόσμια και μια πρώτη θέση στο istampoyl open. Κόλλια Μάρθα πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης Και με τους νεώτερους πρωταθλητές / τριες Ελλάδος και Βαλκανιονίκες Ζέττα Αθανάσιο, Γκίνα Γεώργιο, Χατζηλιάδου Γεωργία, Μυλιόγλου Θεόδωρος , Κυπαρίσση Λεμονιά.

Πολλές συμμετοχές είχαμε και με το τμήμα της Πυγμαχίας στα περιφερικούς Αγώνες ( πραβατζή ) και με την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας, με την Κεραμυδά Γεωργία .

Με την ιδιότητα του προπονητή Βορείου Ελλάδος , αποσπάσαμε πολλά μετάλλια τόσο σε ατομικό επίπεδο τόσο και σε ομαδικό με αποκορύφωμα την πρώτη 1Η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενώσεων Γυναικών στη Πολωνία. Με της πρωταθλήτριες .

Πανιτσίδου Βίκυ, Κοσμίδου βίκυ, και την Καρυπίδου Αλεξία .

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΡΤΕΣΚΟΥ 26 & ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Publish modules to the "offcanvs" position.