ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ECOΚΙΝΗΣΗ - ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ

2383
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6-1412743976.jpg
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ECOΚΙΝΗΣΗ - ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 14, Ηλιούπολη 163 46
Τηλέφωνο: 2109734811
Email: info@ecokinisi.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ECOΚΙΝΗΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ

Η εταιρία ECOΚΙΝΗΣΗ δημιουργήθηκε με στόχο την προσφορά οικονομικών και οικολογικών λύσεων για την μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Με την τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων, όπως LPG (Υγραέριο) και CNG (φυσικό αέριο), σε όλα τα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 50% τους ρύπους των καυσαερίων .

Στην ECOΚΙΝΗΣΗ μελετάμε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες σας και προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την μετακίνησή σας με το αυτοκίνητο.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας με χρόνια εμπειρίας και συνεχή εκπαίδευση στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων , είναι στη διάθεσή σας για να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί από τα εργοστάσια τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα

Συνεργάτες μας οι ποιο γνωστοί και καταξιωμένοι οίκοι κατασκευής συστημάτων υγραεριοκίνησης στην Ευρώπη. Η εταιρία LANDIRENZO με 50 χρόνια εμπειρίας και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής οχημάτων στον κόσμο, FIAT GROUP, TOYOTA, OPEL, RENAULT, NISSAN είναι ο βασικός μας συνεργάτης.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης τα προϊόντα των ιταλικών οίκων LOVATO & EMER . Η πολυετή εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση για τη δουλειά μας και το άρτιο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο σας.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.ecokinisi.gr

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ. : 2109734811

 

ΣΟΥ-ΑΝ290515
290515-290716

Publish modules to the "offcanvs" position.