ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - THE FRIENDS OF NEMO

1420
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6289/40-1459409870.jpg
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - THE FRIENDS OF NEMO
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 92Β, Περιστέρι 121 35, Αττικής
Τηλέφωνο: 2105776069
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

THE FRIENDS OF NEMO

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ - ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Ο παιδότοπος του " The friends of Nemo " περιμένει όλα τα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά να παίξουν στην παιχνιδοκατασκευή και στο φουσκωτό κάστρο, να ασχοληθούν δημιουργικά στο καλλιτεχνικό εργαστήρι και να διασκεδάσουν στα πάρτυ και όλα αυτά στον φθηνότερο παιδότοπο του Περιστερίου με ασύγκριτες τιμές.

Ο παιδότοπος "The Friends of Nemo" [Οι φίλοι του Nemo] λειτουργεί σε ισόγειο ενιαία αίθουσα , επιφανείας 200 τετραγωνικών,με φυσικό φωτισμό χωρίς κρυφά σημεία με πατάρια, σκάλες και σκοτεινά μέρη, για να είστε σε άμεση επαφή με τα παιδιά. Ξεκίνησε από το 2004 να δίνει χαρά στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους φίλους του σε μια ήσυχη γειτονιά του Περιστερίου πίσω από την δέυτερη είσοδο του Άλσους Περιστερίου και απέναντι από το 35° Νηπιαγωγείο & 22° Δημοτικό σχολείο.

Ο παιδοτοπός μας βρίσκεται μόνο 700 μέτρα απο τον σταθμό μετρό Ανθούπολη .

Το εξειδικευμένο προσωπικό του φροντίζει όχι μόνο να παίζουν τα παιδιά μέσα στον ιδανικά διαμορφωμένο χώρο του,αλλά και να απασχοληθούν δημιουργικά στο καλλιτεχνικό εργαστήρι.

Παράλληλα οι γονείς – συνοδοί μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή τον χυμό τους ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας περιοδικά καθώς χαλαρώνουν στον φωτεινό ύψους 6 μέτρων χώρο μας με πλήρη κλιματισμό, εξαερισμό καθώς και ορατότητα των παιδιών σε όποιο σημείο και αν παίζουν υπό την επίβλεψη πτυχιούχου παιδαγωγού.

Κάθε σχολική χρονιά στον παιδότοπο φιλοξενούμε Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία προσφέροντας τους ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα κατασκευών και θεατρικού παιχνιδιού.

Είμαστε στην διαθεσή σας
για να σας εξυπηρετήσουμε
όσο πιο καλά γίνεται !!!
θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά !!!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 92Β, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2105776069

 

ΑΝΤ
310316-310416

Publish modules to the "offcanvs" position.