ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΥ ΖΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ Αξιώσεις

2197
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/476/A4 001-1497369291.jpg
ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ -  ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΑΘΗΝΑ - ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΥ ΖΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Σερφιώτου 84, Πειραιάς 185 39, Αττικής
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ

ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΥ ΖΗΝ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ !

Κάθε τι που μας σ υ μ β α ί ν ε ι δεν είναι τ υ χ α ί ο! Υπάρχει κάποιος λόγος. Το Σύμπαν θέλει κάτι να μας πει! Και τα καλά και τα δυσάρεστα... Η αριθμολογία είναι η πιο έ γ κ υ ρ η μέθοδος επιστημονικής α ν ά λ υ σ η ς της προσωπικότητάς μας. Η ιστορία της ξεκινάει από τα βάθη των αιώνων και βασίζεται στη γνώση του Πυθαγόρα. Πως: το Σύμπαν, η ζ ωη, τα π ά ν τ α είναι α ρ ι θ μ ο ί!!!

Προέκυψαν ανατροπές επαγγελματικές π ρ ι ν προλάβεις να οργανωθείς; Παρεξηγήθηκες χωρίς να το θέλεις; Προδόθηκες συναισθηματικά; Επένδυσες χρόνο ή χρήμα και τελικά δεν άξιζε; Έχεις στην οικογένεια ή την εργασία σου ατέλειωτες διαφωνίες; Αντιμετώπισες θέματα υγείας που σε βρήκαν απροετοίμαστο; Αναρωτήθηκες αν η παραποίηση του βαπτιστικού σου ονόματος εμποδίζει τη προσωπική ή επαγγελματική σου εξέλιξη και δεν έλκει ενεργειακά τα καλύτερα γεγονότα για σένα; Θέλεις να μάθεις αν η σχέση σου έχει μέλλον; Επίσημη κατάληξη ή όχι; Γνωρίζεις τους τυχερούς αριθμούς σου;

Όλα αυτά μπορούν να αναλυθούν; ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ!!! ΒΑΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ!!

Σκέψου! Αν γνώριζες εκ των προτέρων όλα αυτά και έπαιρνες τις απαντήσειςσου γ ρ α π τ ώ ς έγκαιρα και έγκυρα θα χειριζόσουν διαφορετικά την κατάσταση... Εκ των υστέρων όλοι γίνονται προφήτες!!!

«Άλλοι τ ο λ μ ο ύ ν... και ά λ λ ο ι δεν ξέρουν πώς... μπορούν να τολμήσουν!»... Μαρία Ζώη

Η Μαρία Ζώη σπούδασε στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Δημοσιογραφικό Κολλέγιο, Πάντειο Σχολή, SUSSEX, HARVARD, NYU), με αντικείμενα Δημοσιογραφία & Α ρ ι θ μ ο λ ο γ ι α . Οι πνευματικές της αναζητήσεις καθώς και το κοινωνικό της ενδιαφέρον, την οδήγησαν στην έ ρ ε υ ν α της Αριθμολογίας σε επίπεδο επιστημονικής γνώσης.

Σε όλη την πορεία της ζωής της, βοήθησε πολλούς ανθρώπους με τις γ ρ α π τ έ ς αριθμολογικές αναλύσεις της.

Μηνιαία, 3μηνιαία, 6μηνιαία, ετήσια ανάλυση συγκεκριμένων αιτημάτων πχ. αισθηματικά κ α τ ά λ λ η λ ε ς μέρες για γάμο, επαγγελματικά υπογραφή συμβολαίων, δίκες, συμφωνίες, προσωπικά χειρουργεία, ταξίδια, κλπ)... Με απόλυτη α κ ρ ι β ε ι α και ε χ ε μ ύ θ ε ι α...

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Ερευνήτριας-Αριθμολόγου Μαρίας Ζώη "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ" κάθε Σαββάτο βράδυ Ώρα 24:00 – 02:30 στο κανάλι ΑΡΤ και Τρίτη , Τετάρτη & Πέμπτη στις 12:00 με 13:00 το μεσημέρι.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 2104284841
Κιν.: cosmote 6958 615408 , 6978469133 vod. 6975025250
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΔΕΣ-260523
260523-260525

Publish modules to the "offcanvs" position.