• ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΖΟΥΡΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΟΛΕΜΙΚ

ΖΟΥΡΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΟΛΕΜΙΚ

1254
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6196/42-1455711943.jpg
ΖΟΥΡΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΟΛΕΜΙΚ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντινου Αθάνατου 39, Γλυφάδα 165 61, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109624491
Κινητό: 6982193722
Email: a_zourari@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΖΟΥΡΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΠΟ Γ.Γ.Α

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ  ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΤΕ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ - PILATES

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κορεάτικου Καράτε Αυτοάμυνας Ανω Γλυφάδας λειτουργεί απο τις 14/5/1986 με τον Δάσκαλο Νικόλαο Ζουράρη 7 DAN. Σήμερα ύστερα από τον άδικο χαμό του δασκάλου στις 6/2/2013, ο σύλλογος συνεχίζει το έργο του με την Αγγελική Ζουράρη.

Η Αγγελική Ζουράρη ασχολείται με το TANG SOO DO- SOO BAHK DO 22 χρόνια έχοντας 3 dan.

Επίσης ασχολείται με το άθλημα του καράτε, του kungfu και του jujitsu έχοντας 2 dan στο καθένα αντίστοιχα, τα τελευταία χρόνια.

Η Αγγελική Ζουράρη έχει σπουδάσει βοηθός βρεφονηπιοκόμων, έχει εργασθεί 5 χρόνια σε ίδρυμα με Α.Μ.Ε.Α., έχει ασχοληθεί με παιδική ψυχολογία και είναι πρωταθλήτρια στις πολεμικές τέχνες.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 4 ετών με παρότρυνση του πατέρα της κάνοντάς την, με τα χρόνια να αγαπήσει το άθλημα του Tangsoodo-Soobahkdo και στην πορεία την έννοια πολεμική τέχνη. Αυτή η αγάπη της την έκανε να προσπαθεί συνέχεια για να καταφέρει να φτάνει συνεχώς τους στόχους της και να την κάνει μία αθλήτρια με πολλές διακρίσεις στο χώρο. Μεγαλώνοντας και επιβιώνοντας με παιδιά συνομίλικα της, μεγαλύτερα ή και μικρότερα, αγάπησε τα παιδιά και ήθελε να ασχοληθεί και να δημιουργεί για τα παιδιά και με αυτά. Οπότε κάπως έτσι σπούδασε βρεφονηπιοκόμος.

Όσο για την σπουδαία εμπειρία της εργαζόμενη σε ίδρυμα με A.M.E.A εκεί έκανε πράξη όσα της δίδαξε ο πατέρας της μέσα από τον χώρο των πολεμικών τεχνών, έδωσε όλη της την αγάπη την φροντίδα την κατανόηση και την ψυχή της με κάθε ανθρώπινο συναίσθημα που μπορεί να κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Τα τμήματα ξεκινούν από 4 ετών αν και υπάρχουν περιπτώσεις, που λόγω έντονης σωματικής και νοητικής ανάπτυξης ξεκινούν απο 3 ετών ξεκινώντας όμως από ένα απλό πρόγραμμα δημιουργικό για την αναγνώριση του χώρου και την εξoικείωσή τους με αυτόν.

 

SOO BAHK DO

Τα ιδεογράμματα από το 1945 σημαίνουν: TANG (κίνα-κινέζος) SOO (άδειο χέρι) – BAHK (χτύπημα) – DO (δρόμος). Ουσιαστικά είναι μία κορεάτικη πολεμική τέχνη με την χρησιμοποίηση χεριών και ποδιών με αμυντικές και επιθετικές κινήσεις χωρίς την χρησιμοποίηση όπλων. Αποτελείται απο 60% SOOBAHKDO και 30% βορειες και 30% νότιες κινέζικες τεχνικές. Επίσης μέχρι το 1960 ήταν το πιο ισχυρότερο στυλ κορεάτικων πολεμικών τεχνών. Είναι μία ολοκληρωμένη παραδοσιακή πολεμική τέχνη με στοιχεία ρεαλιστικής αυτοάμυνας και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη κάθε πλευράς του ανθρώπου δίνοντάς του στοιχεία πειθαρχίας, αυτοεκτίμησης και ελέγχου δύναμης.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2109624491

ΚΙΝΗΤΟ 6982193722

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΜΑΤ
031219-030220

Publish modules to the "offcanvs" position.