ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - MOTOR OIL SPEED

902
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/35-1447423605.jpg
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ -  MOTOR OIL SPEED
Διεύθυνση: 136ο ΧΛΜ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, Αταλάντη 352 00, Φθιωτιδας
Τηλέφωνο: 2233092488
Κινητό: 6932358736
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

SPEED MOTOR OIL

Η εταιρία SPEED MOTOR OIL ιδρύθηκε το 1974 με έδρα την Αθήνα και αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα, μηχανήματα, για το χώρο της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Κατέκτησε γρήγορα την ελληνική αγορά ορυκτελαίων και λιπαντικών και βρίσκεται σε περίοπτη θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες λιπαντικών στην Ελλάδα.

Το 1982 η εταιρεία μεταφέρεται στην περιοχή της Αταλάντης και συγκεκριμένα στο 136ο χιλ. της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Η ανοδική της πορεία συνεχίζεται και η αναγνωρισιμότητα του σήματός της συνεχώς εξαπλώνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2000, για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της αγοράς και τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία επενδύει σε νέες, ακόμα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις. Παράλληλα πιστοποιείται με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 : 2008.

Δραστηριότητες

Η Speed Motor Oil παράγει λιπαντικά, ορυκτέλαια, γράσα, συνθετικά υγρά και ειδικά προϊόντα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών λίπανσης των κλάδων Ενέργειας, Βιομηχανίας Μεταφορών, Αυτοκινήτων, Κατασκευών, Γεωργίας και Ναυτιλίας καθώς και άλλων ειδικών προϊόντων που παράγονται κατόπιν παραγγελίας με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, τόσο για την τεχνολογική μας υπεροχή, τη διαρκή και συνεχή έρευνα όσο και για την τεχνική μας υποστήριξη και τη μοναδική μας ικανότητα να προτείνουμε την πλέον οικονομική και ασφαλή λύση σε κάθε εφαρμογή, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε πελάτες που επιθυμούν να προμηθεύονται προϊόντα με την δική τους ετικέτα.

Μετά την εδραίωση μας στην ελληνική αγορά, προχωρήσαμε στην κατάκτηση κι άλλων αγορών. Κάνουμε εξαγωγές σημαντικών ποσοτήτων, καλύπτοντας το 30% της παραγωγής μας, σε Αλβανία, Σερβία και Κύπρο.

website : http://www.speedmotoroil.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 136ο ΧΛΜ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

ΔΕΣ
230316-230416

Publish modules to the "offcanvs" position.