ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ -

925
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/1-1445650231.jpg
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ -
Διεύθυνση: Τατοΐου 255, Αχαρνές 136 72, Αττικής
Τηλέφωνο: 2108074442
Κινητό: 6972518850
Email: sofiavou@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΒΟΥΒΟΥΤΣΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΑ - ΠΟΡΤΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών κατασκευών από το 1967

Όλες μας οι δημιουργίες κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο στην Ελλάδα, και τοποθετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο χώρο σας.

Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά και σχεδιάζουμε το κάθε έπιπλο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και οργανώνουμε το χώρο σας με ευελιξία και διαφορετικές λύσεις.

Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των σύγχρονων απαιτήσεων λειτουργικότητα, αισθητική, προσιτές τιμές.

ΚΟΥΖΙΝΑ

Οι κουζίνες μας είναι σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Σχεδιάζουμε κάθε κουζίνα, για ΕΣΑΣ, μαζί μ΄εσάς, γιατί θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

Κάθε κουζίνα είναι κατασκευασμένη με μεράκι, με τα καλλίτερα υλικά της αγοράς.

Τα κουτιά είναι κατασκευασμένα από μελαμίνη Shelman / Alfawood άριστης ποιότητας. Η μελαμίνη είναι, ένα υλικό που καθαρίζεται εύκολα. Γι' αυτόν τον λόγο είναι ιδανικό για τις κουζίνες στις οποίες απαιτείται υποδειγματική καθαριότητα, για λόγους υγιεινής.

Κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να ικανοποιεί πλήρως τις ποιοτικές και αισθητικές ανάγκες του.

ΠΟΡΤΑ – ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Οι πόρτες μας είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών σας.

Διαθέτουμε όλων των ειδών τις πόρτες: πόρτες πρεσαριστές MDF γυμνές ή επενδεδυμένες, πόρτες μασήφ με ταμπλάδες, πόρτες laminate.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα κάθε βιβλιοθήκη, έπιπλο, και ότι άλλο έχετε φανταστεί.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Η εταιρεία μας προσφέρει μια νέα προοπτική στον χώρο της ντουλάπας πέρα από την λειτουργικότητα, και δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις, με τις οποίες ξεχνάτε την ακαταστασία και τα υπάρχοντά σας διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.

Σκοπός μας είναι να κατασκευάσουμε και αν θέλετε να σας οργανώσουμε την ντουλάπα σας έτσι ώστε να είναι λειτουργική, και να μπορείτε να βρείτε το κάθε τι, μόνο με μια ματιά. Μόλις τα ρούχα σας θα τοποθετηθούν στην νέα ντουλάπας σας, θα αισθανθείτε σας να έχετε μια νέα γκαρνταρόμπα.

Με την βοήθεια μας και βασισμένη στον τρόπο ζωής σας, το γούστο σας, και την γκαρνταρόμπα σας, αρχικά θα σχεδιάσουμε την ντουλάπα σας, μετά την κατασκευή και την τοποθέτηση της, ερχόμαστε και την οργανώνουμε. Οργανώνουμε το κάθε ρούχο και παπούτσι, τοποθετώντας το σωστά, έτσι ώστε ανοίγοντας την νέα σας ντουλάπα με μια ματιά να επιλέγετε τα ρούχα σας. Τέλος πια στις ατέλειωτες ώρες αναζήτησης της αγαπημένης μας μπλούζας, τώρα μπορούμε να βρείτε τα πάντα με μια μόνο ματιά.

 

email1 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

email2 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.vouvoutsis.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.