ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΜΙΧΑΛΗΣ Ι ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ

770
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/25-1447518864.jpg
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΜΙΧΑΛΗΣ Ι ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 140, Αθήνα 114 71, Αττικής
Τηλέφωνο: 2103607379 - 2103605
Φαξ: 2108837694
Κινητό: 6977712112
Email: markoulakos@markoulakoslaw.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΙΧΑΛΗΣ Ι ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ

Η Δικηγορική Εταιρία «Ι. και Μ. Μαρκουλάκος και Συνεργάτες» παρέχει νομικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των κλάδων δικαίου με υπευθυνότητα και προσωπική σχέση με τους πελάτες της.

Η εταιρία διαθέτει σαράντα χρόνια πολύτιμης εμπειρίας στο χώρο, από το 1972, και η ποιότητα των υπηρεσιών και το ευρύ πεδίο που καλύπτει η δραστηριότητά της, της έχουν προσδώσει πολύπλευρη εμπειρία, κυρίως σε ζητήματα οικονομικού ποινικού, ασφαλιστικού, τραπεζικού δικαίου, δικαίου κεφαλαιαγοράς, συμβάσεων αγοροπωλησιών ακινήτων και ατυχημάτων. Τα μέλη της εταιρίας, καθώς και ολόκληρο το δίκτυο των συνεργατών μας διαθέτουν ουσιαστική και πρακτική γνώση στα ζητήματα της εξειδίκευσής τους.

Η εταιρία μας λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων της έχει μεγάλο εύρος εμπειρίας σε συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους οικονομολόγους, χρηματιστές και ειδικούς σε οικονομικά, τραπεζικά, ναυτιλιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, καθώς και με διεθνείς οίκους, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Δέσμευση της εταιρίας αποτελεί η παροχή προς τους πελάτες της όχι μόνο των καλύτερων και κατανοητών νομικών συμβουλών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας δημιουργικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Η προσωπική σχέση με τους πελάτες μας αποτελεί τη σημαντικότερη παράμετρο της επιτυχίας της εταιρίας μας.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : http://www.markoulakoslaw.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.