ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΓΑΒΡΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Αξιώσεις

1108
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/4292_img-1416130317.jpg
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΓΑΒΡΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Διεύθυνση: Υμηττού 115, Αθήνα 116 33, Αττική
Τηλέφωνο: 2130154646
Κινητό: 6983737529
Email: evros_gavras@yahoo.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΑΒΡΑΣ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΑΒΡΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ- ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗ -ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ο Ευριπίδης Γαβράς είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τμήμα Ψυχολογίας και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την σχολή Φιλοσοφική Παιδαγωγική Ψυχολογίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού προγράμματος στην Κλινική-Συμβουλευτική Ψυχολογία του LaSalle University, US, και έχει εκπαίδευση στην Γνωσιακή Αναλυτική και Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (αρ. πρωτ. 24309/07) και Τακτικό Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Έχει εκπαιδευτεί σε Ψυχομετρικά τεστ εφήβων και ενηλίκων (16PF-MMPI-2) καθώς και στη Νευροψυχολογική αξιολόγηση ηλικιωμένων.

Στα πλαίσια πρακτικής άσκησης και εθελοντισμού έχει εργαστεί στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, τμήμα οξέων περιστατικών βραχείας νοσηλείας «Ευεργετών», στο Κοινωνικό Κέντρο Πρόληψης για το Παιδί και την Οικογένειά του, στο Α.Θ.Π. «Ανάδυση» του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. και στο ΚΕ.ΠΕ.Π «Ο Άγιος Δημήτριος». Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με ειδικότητα Ψυχολόγου ως λειτουργός του θεσμού Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς και εργάστηκε στη Μ.Φ.Η. Άκτιος. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται διαρκώς και να συμμετέχει σε σεμινάρια με τους πιο έγκριτους φορείς ψυχοθεραπείας στη διεθνή κοινότητα (αναλυτικά κατεβάστε εδώ). Είναι συνεργάτης του Ινστιτούτου Γνωσιακής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας, όπου διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στη Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Παγκράτι, δουλεύοντας θεραπευτικά με εφήβους, ενήλικες και ηλικιωμένους, ζευγάρια και οικογένειες.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

 

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Υμηττού 115, Παγκράτι, 116 33 Αθήνα Αττικής

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2130154646
ΚΙΝ.  6983737529
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  http://www.kontasou.gr

 

 

ΣΟΥ-060324
060324-060325

Publish modules to the "offcanvs" position.