• ΑΓΟΡΑ
  • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  • ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

8546
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/55-1432547297.jpg
ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗ  - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
Διεύθυνση: Κεντρική Λαχαναγορά -, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 184 54, Αττική
Τηλέφωνο: 2104836414
Κινητό: 6942520922
Email: info@eatmeat.gr
Κατηγορίες:
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Από πατέρα σε γιο, πάνω από τέσσερις δεκαετίες, το κρέας είναι οικογενειακή μας υπόθεση – υπόθεση τιμής, ποιότητας, ευθύνης.


Με μακρά παράδοση στην κτηνοτροφία, αλλά και στην επεξεργασία και διάθεση κρέατος από το 1970, σήμερα –στον 21ο αιώνα πια– με τα πλέον σύγχρονα μέσα, η νεότερη γενιά μας δημιούργησε το Κρεοπωλείο της Αγοράς. Με μεράκι και καινοτόμες ιδέες τίθεται στη διάθεση των εκλεκτικών καταναλωτών που ξέρουν από πού θα προμηθευτούν κρέας σε αξεπέραστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές λιανικής:
Με προσήλωση στην ποιότητα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, τον Οκτώβριο του 2013, ξεκίνησε –εν μέσω της οικονομικής ύφεσης στην Ελλάδα, και όχι μόνον– τη λειτουργία του το Κρεοπωλείο της Αγοράς. Με έδρα την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, πολύ σύντομα το κατάστημά μας έγινε πόλος έλξης χιλιάδων καταναλωτών, οι οποίοι προσέρχονται από όλες τις γειτονιές της Αττικής πεπεισμένοι πλέον ότι μόνον εδώ θα βρουν το εκλεκτότερο κρέας σε τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια.


Συναισθανόμενοι τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή παρασκευάζουμε καθημερινά, με τα πλέον αγνά υλικά, δεκάδες χειροποίητα φαγητά, όπως ρολά, μπιφτέκια, λουκάνικα κ.λπ., προσφέροντας έτσι λύσεις για γρήγορο –πλην όχι πρόχειρο– φαγητό. Οι πελάτες μας δεν έχουν παρά να επιλέξουν κάποια από τα προτεινόμενα εδέσματά μας, τα οποία –σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τη μία ώρα μαγειρέματος– θα απολαύσουν στο σπίτι τους με την οικογένειά τους, τους φίλους, τους προσκεκλημένους τους.


Στο Κρεοπωλείο της Αγοράς όμως οι επιλογές σας δεν σταματούν στο φρέσκο και εκλεκτό κρέας. Στον φιλόξενο χώρο μας θα βρείτε επίσης ζυμαρικά, τυριά, κρασιά, βότανα, καρυκεύματα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συνοδεύσει ένα καλό κρέας!
Με φροντίδα και μεράκι για το καλύτερο και ποιοτικότερο κρέας θα σας υποδεχτούμε και θα χαρούμε να σας μυήσουμε στα μυστικά της καλής και οικονομικής κουζίνας.

Καλώς ήρθατε στο Κρεοπωλείο της Αγοράς,
το κατάστημα που ειδικεύεται στο κρέας και όχι μόνον...

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.eatmeat.gr

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.