ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝ Αξιώσεις

1053
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1171/3-1454956387.jpg
ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝ
Διεύθυνση: Κειριαδών 95, Πετράλωνα 118 53, Αττική
Τηλέφωνο: 2103424590 - 2103456
Φαξ: 2103456575
Κινητό: 6944816010
Email: pagaitan@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

CASH MACHINE

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1986 από τον Παναγιώτη Γαϊτάνη στην Αθήνα (Κ. Πετράλωνα) με κύρια δραστηριότητα την πώληση και επισκευή ηλεκτρονικών ζυγών. Με πρότερη εμπειρία στην ΖΕΝΙΘ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπο στο χώρο των ζυγών ISHIDA.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της η cash machine εξυπηρετεί τους πελάτες της με απόλυτη συνέπεια, χτίζοντας έτσι μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Στην πορεία των χρόνων η επιχείρηση αναπτύχθηκε σε διάφορους τομείς με μεγαλύτερη ανάπτυξη και ειδίκευση στις ταμειακές μηχανές.

Από το 1990 που πρωτομπήκαν στην αγορά οι φορολογικές ταμειακές μηχανές έως και σήμερα η επιχείρησή μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους, όπως με τις, Infoquest, MRS (Fasy, Sharp), Casio, Technoran (Samsung - National), Παγκαλίδης, ICS, Toshiba - TEC, έχοντας παράλληλα και την απαιτούμενη εξουσιοδότηση από το νόμο και το Υπουργείο οικονομικών, δηλαδή την Ταυτότητα Πιστοποίησης για το άνοιγμα και την επισκευή τους.

Παράλληλα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από αριθμομηχανές, γραφομηχανές, Fax, Εκτυπωτές, Πολυμηχανήματα, Καταστροφείς Εγγράφων, Ηλεκτρονικούς Ζυγούς, Η/Υ (Προσφορές), Software, Hardware, Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας σε χώρους εστίασης όπως και Προγράμματα Λιανικής πώλησης.

Η τεχνική υποστήριξη των παραπάνω προϊόντων από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, δίνει πάντα άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σ΄ αυτά.

Επίσης διαθέτουμε αναλώσιμα όλων των τύπων, μελάνια, toner, μελανοταινίες, χαρτοταινίες ταμειακών μηχανών, αριθμομηχανών, μηχανογραφικό χαρτί κ.α. 

 

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.gaitanis.com.gr

 

 

ΕΛ-ΑΝ150118
150118-150120

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.