ΜΕΛΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛ

928
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6185/card-1455625203.jpg
ΜΕΛΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  - ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛ
Διεύθυνση: Ευαγγελισμού Θεοτόκου 29, Εύοσμος 562 24, Αττικής
Τηλέφωνο: 2310558395
Κινητό: 6978643685
Email: Melkos@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Dr. Med. Dent. Αριστείδης Β. Μέλκος 
Διδάκτωρ Παν/μίου 
Humboldt - Charite, Βερολίνου

Ο Ειδικός Ορθοδοντικός Δρ. Αριστείδης Β. Μέλκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο Θεσ/νίκης, όπου και κατοικεί έως και σήμερα.

Εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης απ΄όπου αποφοίτησε το 1998 (D.D.S.) με το βαθμό «Λίαν Καλώς».

Το χρονικό διάστημα 1999-2003 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος στην Κλινική Κρανιοπροσωπικών Ανωμαλιών, Στοματικής, Γναθοπροσωπικής, Πλαστικής και Ρομποτικής Χειρουργικής και στην Κλινική Χειρουργικής Στόματος και Οδοντιατρικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Humboldt-Charité του Βερολίνου.

Στο ίδιο Πανεπιστήμιο εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή και αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Οδοντιατρικής το έτος 2002 (Dr. Med. Dent).
Μετά από επιτυχία στις προβλεπόμενες εξετάσεις ειδικότητας από το κρατίδιο του Βερολίνου απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Στοματοχειρουργού το έτος 2002. Το ίδιο έτος παρακολούθησε το βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, ενώ το χρονικό διάστημα 2003-2006 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος στο Τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης όπου απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Ειδίκευσης (Dilp. Orthod.) στην Ορθοδοντική .

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Ειδικού Ορθοδοντικού στις αρχές του 2007.

Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο RWTH του Aachen, ενώ το 2013 ήταν επιστημονικός επισκέπτης στο Κρανιοπροσωπικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

'Eχει εξειδικευτεί περαιτέρω στην εφαρμογή «αόρατων τεχνικών» στην ορθοδοντική και πιο συγκεκριμένα στη χρήση γλωσσικών-εσωτερικών αγκυλίων (lingual orthodontic braces) και διαφανών ναρθήκων CAD-CAM τεχνολογίας Invisalign.

Επίσης έχει διετελέσει επιστημονικός συνεργάτης στις ορθοδοντικές κλινικές Sanadent/Rotterdam, Phoenix/London και Chadwell Heath/Essex.
Λαμβάνει ενεργά μέρος σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συνέδρια και σεμινάρια της ειδικότητάς του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας περισσότερες από 100 συμμετοχές σε αυτά. Διατηρεί εξειδικευμένα Ορθοδοντικά Ιατρεία στον Εύοσμο και στην 'Ανω Τούμπα Θεσ/νίκης και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσ/νίκης και των κάτωθι επιστημονικών εταιριών:

Ορθοδοντική Εταιρία Ελλάδος
Ορθοδοντική Εταιρία Βορείου Ελλάδος
European Orthodontic Society
World Federation of Orthodontists

 

2ο ΙΑΤΡΕΙΟ

Λαμπράκη 81, Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης, ΤΚ 54351
Τηλ. 2310901490

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.orthodent.gr

 

ΚΑΡ-ΑΝ180216
ΜΟΝΙΜΟ

 

Publish modules to the "offcanvs" position.