ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΣΑΖ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΤΤΙΚΗ - OSMOSE MASSAGE

1424
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6829/2-1580305134.png
ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΑΣΑΖ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΤΤΙΚΗ - OSMOSE MASSAGE
Διεύθυνση: Αθήνα, Αθήνα 104 41, Αττικής
Τηλέφωνο: 6907752450
Κινητό: 6980354316
Email: osmosemassage@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

OSMOSE MASSAGE
ΜΑΣΑΖ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αρωματοθεραπεία
Deep Tissue
Foot Spa
Ρεφλεξολογία
Χαλαρωτικό μασάζ
Αθλητικό μασάζ

Η Osmose Massage είναι η καλύτερη εταιρεία για μασάζ στο σπίτι (Μασάζ κατ’ οίκον) με ένα και μόνο τηλεφώνημα σας. Σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας.

Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα σας κάνουν να νιώσετε αμέσως καλύτερα και να διώξετε τους πόνους στον αυχένα, την πλάτη αλλά και όλο το σώμα.

Απώτερος σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεφύγετε από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας αφήνοντας σας με ένα αίσθημα θετικής αύρας και ευεξίας. Στόχος μας είναι η αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

Για τον σκοπό αυτό επιλέγουμε τις φυσιοθεραπεύτριες και τις μασέζ με αυστηρά κριτήρια επαγγελματικών γνώσεων και εμπειρίας. Με την απαιτούμενη εξειδίκευση, οι θεραπευτές μας μετατρέπουν το χώρο σας σε ένα μικρό Spa πολυτελείας και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο μασάζ σώματος για χαλάρωση, ξεκούραση αλλά και θεραπεία συγκεκριμένων προβλημάτων.

Μην διστάσετε να μιλήσετε πριν την έναρξη της συνεδρίας με την θεραπεύτρια, για να εξηγήσετε τις ανάγκες που έχει το σώμα σας καθώς και πώς θα μπορέσουμε να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους.

Και όλα αυτά με ένα απλό τηλεφώνημα από την άνεση του σπιτιού σας και η θεραπεύτρια θα είναι σε 1 ώρα στο σπίτι, στο γραφείο ή και στο ξενοδοχείο, αν προτιμάτε, για το καλύτερο και ποιοτικότερο μασάζ στην Αθήνα. Η εξυπηρέτηση γίνεται σε όλη την Αττική και οι προσφερόμενες υπηρεσίες χαρακτηρίζονται από ευελιξία ως προς το χρόνο και τον τόπο αλλά και υψηλού επιπέδου κατάρτιση όλων των θεραπευτών.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!
Αφέσου και εσύ στην απολαυστική εμπειρία ενός Osmose Massage και δώσε στο σώμα σου το προνόμιο να χαλαρώσει και να βρει την αρμονία του.

Κλείστε ένα ραντεβού για μασάζ που θα σας μείνει αξέχαστο!

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ. 6907752450, 6980354316
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

TZA
MONIMO

Λέξεις-κλειδιά

Publish modules to the "offcanvs" position.