ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - MICRΩMEGA

638
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6745/31-1530264917.jpg
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - MICRΩMEGA
Διεύθυνση: Βριλήσσια, Βριλήσσια 152 35, Αττική
Τηλέφωνο: 2104405555
Κινητό: 6941666655
Email: info@micro-mega.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
MICRΩMEGA
Κατηγορίες:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

MICRΩMEGA
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αναλαμβάνουμε δημιουργία ιστοσελίδας του καταστήματός σας ή και της επιχείρησής σας με αποτέλεσμα την καλύτερη γνωστοποίηση της και να αποκτήσετε περισσότερη ανταπόκριση από το κοινό σας.

Μια ιστοσελίδα δίνει προσβασιμότητα στον πελάτη για να γνωρίσει στοιχεία μιας επιχείρησης όπως

την ουσιώδη ύπαρξη της,

τον χαρακτήρα της,

την εξειδίκευσή της,

τι θέλει να προσφέρει όπως και τους τρόπους,

τα μέσα και άλλες πληροφορίες διαχείρησης τέτοιου τύπου.

 

Είναι ένα βοήθημα ενημέρωσης που δημιουργεί ένα αρχικό μέρος μιας εικόνας της επιχείρησης , προς τον πελάτη.
Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό

Στον επιχειρηματικό κόσμο, πρέπει να παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Έτσι, αν όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους για να κάνουν αναζήτηση και να κάνουν αγορές online, θα πρέπει να φροντίσετε αυτό το κοινό έχοντας ένα φιλικό προς κινητά ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, το 85% των ενηλίκων πιστεύει ότι ένας ιστότοπος για κινητά πρέπει να είναι τόσο καλός, αν όχι καλύτερος, από έναν ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Οι πιθανότητες είναι ότι οι ανταγωνιστές σας δεν κάνουν χρήση responsive κατασκευής ιστοσελίδων, πράγμα που σημαίνει ότι χάνουν σε πιθανούς πελάτες. Και, εδώ μπορείτε να μείνετε μπροστά και να αποκτήσετε αυτούς τους πελάτες.
Ασφάλεια & προστασία ιστοσελίδων - Website Security

Οι επιθέσεις σε websites έπαψαν προ πολλού να είναι υποθετικό σενάριο. Αποτελούν βεβαιότητα για την οποία πρέπει όλοι να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Ειδικά τώρα που η εικόνα αλλά και η δραστηριότητα μιας επιχείρησης, και όχι μόνο, εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από την online παρουσία τους.

Κανείς και τίποτα δεν είναι απολύτως ασφαλές, επομένως το σημαντικό είναι να είστε στην κατάλληλη ετοιμότητα για να αποφύγετε, αντιμετωπίσετε και αναρρώσετε από κάθε πιθανή επίθεση, με τη μικρότερη δυνατή ζημιά και κόπο.

Αυτός είναι ο σκοπός της MICΩMEGA. Έχουμε την όρεξη, έχουμε τα σωστά εργαλεία. Είναι δε πολύ σημαντικό ότι τα εργαλεία μας εξελίσσονται και προσαρμόζονται συνεχώς σε νέα δεδομένα και απειλές. Η ακινησία δεν είναι στο πρόγραμμα, ούτε για εμάς, ούτε για εκείνους που “χτενίζουν” το διαδίκτυο για τους ιδανικούς στόχους.

Δεν θέλετε να μολύνετε επισκέπτες σας, δεν θέλετε να φανείτε ευάλωτοι σε αυτούς, δεν θέλετε να χάσετε έσοδα του eShop σας.

Με την MICRΩMEGA μπορείτε να είστε ήσυχοι. Είμαστε ουσιαστικά το τμήμα ασφαλείας που έλειπε από τη δουλειά και την επιχείρησή σας. Είμαστε διακριτικοί, προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να κρατήσουμε μακριά από το μυαλό σας την έγνοια για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

Καλύτερη, εξελισσόμενη και αεικίνητη ασφάλεια, λιγότεροι πονοκέφαλοι. Αυτή είναι η δική μας δουλειά.

 

Διαλέγοντας το κατάλληλο πακέτο για τις ανάγκες σας, σας παρέχουμε τις ανάλογες υπηρεσίες που θα χτύσουν μια ιστοσελίδα αντάξια των στις προσδοκίες σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
152 35 Βριλήσσια Αττικής Αττική

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2104405555
ΚΙΝ. 6941666655
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΓΙΑΝ
290618-290718

Publish modules to the "offcanvs" position.